Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Własne boty pod własny serwer.

Maleen™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Gdzieś obiło mi się o uszy że istnieją boty na serwer własny w plemionach. Chodzi mi o to jak w cs'ie. Same grają itd może nie są zbyt inteligentne ale grają. Atakują/przejmują wioski itd. Więc odpowiedzcie mi na pytanie czy coś takiego istnieje jeżeli tak proszę o linki.

Nagrodzę max lajkami za tydzień.

33cef902bffe5ed73065fe869de6540a.gif?136

Opublikowano

Istnieje, jest wbudowane w silnik Bartka ;) Znajdziesz go w zakładce "Proboty" po wybraniu "Admin" w menu w widoku gry.

Opublikowano

Żeby wbić do gry jako admin na silniku bartka muszę wpisać nick i ten kod co dostałem do konta jako że 1 lecz kodu nie pamiętam ma ktoś jakiś może? Lub pomysł jak odzyskać?

Ps: Nie chodzi mi o jakiś cheat do gry tylko "BOTY" które by grały na własnym serwerku prywatnym

33cef902bffe5ed73065fe869de6540a.gif?136

Opublikowano

W plikach świata w /lib/config.php w linijce 24 masz podane to hasło. Domyślne hasło to plemionka, jeśli go nie zmieniłeś to u Ciebie zadziała. Pamiętaj że po wpisaniu poprawnego kodu nie pokazuje się żadne powiadomienie że dobry wpisałeś, tylko od razu dodaje admina do gry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...